Kassa Systeem

kassa systeemManage uw horeca bedrijf voordelig en efficiënt met het professionele iPad kassasysteem welke wij in ons pakket hebben: gebruik iPads als vaste kassaˈs en iPods of iPhones als mobiele handterminals. Op deze manier bent u binnen een korte tijd en zonder lange en dure trainingen klaar voor de toekomst.

Rust uw kassa en bedrijf naar uw eigen wensen in en leer uw restaurant door onze backoffice in de cloud, met de meer dan 60 verschillende rapportages en statistieken, beter kennen. Op deze manier helpen wij u sneller en betere beslissingen te maken voor een hogere omzet.

Hoe ziet het kassasysteem er in de praktijk uit?

Wij stellen u graag aan het demo restaurant voorstellen. In dit voorbeeld laten we u zien welke componenten u voor ons systeem nodig heeft en hoe de vaste iPads, mobiele iPods, routers en bonprinters ingezet worden.

Ons restaurant beschikt over een binnen- en buitenindeling met een terras, 200m2 opervlakte: 70 zitplaatsen in het restaurant en 50 zitplaatsen op het terras. De gasten kunnen plaats nemen aan 30 tafels (2-, 4- en 6 persoonstafels). Wij gebruiken hiervoor de volgende inrichting :

Twee vaste iPad-kassa's in de doorloop naar de keuken
Drie iPod Touches als mobiele bestelterminals zodat u meer tijd heeft voor uw gasten Twee WiFi routers en vier bonprinters (twee barprinters, twee keukenprinters)
Onze rapportages en export mogelijkheden besparen u en uw boekhouder tijd en stressKlantenbindingsmodule met waardebonbeheer, voor de uitgifte van waardebonnen met unieke QR codes.

kassaoverzicht

Nog meer voordelen:

» Full service provider zijn met 24/7 support.
» Op de Nederlandse markt de meest uitgebreide iPad kassa die er is.

informatieaanvragen