PMS

pmsTopprestaties, snel en eenvoudig
Het PMS pakket is een webgebaseerde hotelmanagementsoftware welke door eenvoudige bediening alle arbeidsprocessen in het hotel aanstuurd. Van gastenbeheer, het beheren van de verschillende boekingskanalen, tot aan de hotelwebsite en social media.

In samenwerking met brancheexperts uit de hotelwereld en de IT-sector hebben we makkelijk leerbare en snel inzetbare software voor de internationale markt ontwikkeld.

 

 

 

 

 

 

 
.

Volledige kostencontrole
De software is gebaseerd op een financieringsmodel zonder verstopte kosten en akleine lettertjes. De hotelier huurt de software middels een maandelijkse flatrate, afhankelijk van het aantal kamers. Er zijn geen extra kosten voor: installatie, hardware, updates, training, reiskosten en support.

Snelheid
Dankzij de nieuwste technieken reageert onze software onmiddelijk op alle opdrachten.
De cloud maakt onze software onvergelijkbaar snel.

  • Internet gebaseerd werken met onbegrensde toegangsmogelijkheden via uw PC, laptop of smartphone
  • Paginaopbouw in hoge snelheid dankzij de high-end AJAX technologie
  • Eenvoudige en snelle handling bij de bediening van de software

Software as a Service
Zonder levertijden is de hotelmanagementsoftware van ibelsa.rooms direct voor uw inzet geschikt. De installatie kan middels elke internetbrowser online doorgevoerd worden. Zodra de set-up van de PMS middels de eenvoudige wizard afgerond is, kunt u de software direct gebruiken. U hoeft niet te wachten op installatie en trainingsafspraken te wachten.

Veiligheid
Wij beschermen uw gegevens voor: 3 ton TNT, 3 uur bij 3000°C en orkaankracht 12. Hierbij de garantie van een uitvalspergentage van minder dan 0,01%. Red u dit ook met uw eigen uw server? Uw data is meermaals refundat opgeslagen, is in verschillende datacentra gezekerd en is uiteraard ten aller tijden voor u exporteerbaar.

Intuitive bediening
De PMS is door specialisten uit de IT-sector en internationale Hotel management principes "keep it short and simple" ontwikkeld. Deze complete oplossing voor de hoteliers van vandaag overtuigt door een overzichtelijke, opgeruimde en consistent design, waardoor een hoge mate aan gebruiksvriendelijkheid bereikt wordt.