Responsive Hotel Website

boeking-engineScoor meer rendement met een professionele hotel website!

'' laat uw gasten niet wegklikken!!"

We zien het nog te veel, websites die wel alle inhoud hebben, maar er niet uitspringen!
Vaak heeft dit te maken met het stukje "blindheid" of met het gegeven ''niet beter te weten!''

Er is een grote groep bezoekers die hogere verwachtingen hebben van de website wat betreft presentatie en beleving.
Het is dan ook van essentieel belang in de huidige tijd en kijkend naar uw concurrenten om er online uit te blinken! Er wordt steeds meer online geboekt op professioneel goed uitziende hotel websites.

Wilt u uw gasten op een eenvoudige wijze overtuigen bij u te boeken?
Kies dan voor Responsive Hotel Website met alle voordelen voor meer rendement.

Wat is Responsive Hotel Website ?

Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij de web developer streeft naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons). Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.

De website is geoptimaliseerd voor zoekmachines en de beste conversie. Middels een CMS (Content Management Systeem) kunnen de teksten en afbeeldingen eenvoudig bewerkt worden.
U ziet tevens uw bezoekers van de website en mede kunt u ook kosteloos een nieuwsbrief editor via freebooking.nl gebruiken. Geheel opgemaakt in uw huisstijl.
Met een responsive hotel website heeft u een complete professionele hotel website met een hoog rendement op uw investering. Wij garanderen u meer boekingen!
Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw nieuwe Responsive Hotel Website. Tegen een vast, lage maandelijkse prijs. En pakketten met een professionele fotografie!

 

informatieaanvragen